Projecten

In 2002 werd Bosch geconfronteerd met de diagnose borstkanker. Ze volgde het proces van een borstamputatie met haar digitale camera en maakte vervolgens een fotoboek, bestaande uit vroege foto?s van haar zwangerschap, van eerdere ingrepen een tiental jaren geleden tot en met het verwijderen van haar tweede borst en het plaatsen van implantaten, die ook weer verwijderd moesten worden.

Het boek: het Leven van mijn borsten is te bestellen via e-mail en kost nu, samen met het nieuwste boek de stem van hun lichaam, slechts ? 5,00

Er verschenen artikelen over dit boek in o.a. Opzij, Vriendin, Pink Ribbon, de Leeuwarder Courant, het Dagblad van het Noorden en vele andere dagbladen. In oktober 2006 publiceerde het weekblad Margriet een interview met haar.

Op 7 oktober werd haar nieuwe boek tijdens de jaarlijkse Walk for Women aan het begin van de borstkankermaand aangeboden aan Pieternel Haspels, psycholoog bij het Toon Hermanshuis.
In dit boek staan 40 interviews met ervaringsgenoten (vrouwen en mannen) over hun manier van omgaan met borstkanker, gerangschikt naar thema?s. Zij schetst een breed beeld van mensen die in Nederland en Belgi? met borstkanker te maken krijgen. Tevens zijn er gesprekken in opgenomen met een aantal artsen, zowel in de VS als in Nederland. Mevrouw Els Borst schreef het voorwoord.
Het boek bevat eveneens foto?s van de meeste mensen die aan het woord komen en van kunstwerken of voorwerpen die voor eenieder een belangrijke rol speelde tijdens het ziekteproces.
Dit boek trekt de aandacht van de media.